Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η εικόνα της 3ης αγωνιστικής...


Το Σαββατοκύριακο περιλάμβανε όλες τις αναμετρήσεις για τη τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με πολλές εκπλήξεις και μη αναμενόμενα αποτελέσματα.
Αρχή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Καυτατζόγλειο στάδιο με τον Ηρακλή να συνεχίζει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα παίρνοντας σημαντική νίκη απέναντι στη Λάρισα με 1-0 σκορ την ίδια ώρα που ο Εργοτέλης έπαιρνε τη νίκη και τους 3 βαθμούς απέναντι στη Ξάνθη με το ίδιο σκορ. Το μεγάλο ματς που ξεχώρισε από αυτά του Σαββάτου ήταν αυτό μεταξύ Καβάλας και Παναθηναικού. Οι πράσινοι δε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και πρέπει να δείχνουν ευχαριστημένοι με την έκβαση του αγώνα παίρνοντας έστω την ισοπαλία διατηρώντας το αήττητο. Τελικό σκορ στη Καβάλα 2-2 σε ένα ματς με καλό ρυθμό.
Τα Κυριακάτικα παιχνίδια ξεκίνησαν με την αναμέτρηση Κέρκυρας- Ατρομήτου με τους τυπικά γηπεδούχους, μιας και το παιχνίδι έγινε στην Πάτρα, να παίρνουν τη νίκη με 3-1. Ακολούθησαν τα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραικός Ολυμπιακός και Πανιώνιος-Άρης. Ο κουρασμένος ΠΑΟΚ δεν πήρε τη νίκη απέναντι στο μαχητικό Ολυμπιακό Β. βγάζοντας κακά στοιχεία στο παιχνίδι του με σημαντικότερο τη κούραση από τον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά πήραν τη νίκη κόντρα στον Πανσερραικό όμως δεν έπεισαν με τη κακή απόδοσή τους. Το γκολ του Πάντελιτς στο 32' ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό που όμως προβλημάτισε έντονα. Ο Πανιώνιος "προσγείωσε" τον Άρη στη Ν.Σμύρνη ο οποίος προερχόταν από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ατλέντικο με σκορ 1-0. Τέλος, η ΑΕΚ δεν νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με τον κρητικό Κουκουλάκη να μην καταλογίζει 3 φορές το σημείο του πέναλντι στερόντας τη νίκη στους κιτρινόμαυρους.

Επιμέλεια-Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: