Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ώρα Ευρώπης για ΠΑΟΚ,ΑΡΗ και ΑΕΚ.


Οι φετινές επίσημες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τις δυο ομάδες του Βορρά και την ΑΕΚ ξεκινούν σήμερα το βράδυ. Το Γιουρόπα Λιγκ κάνει πρεμιέρα σήμερα με τις ελληνικές ομάδες να διεκδικούν ότι καλύτερο απέναντι στους αντιπάλους τους.
Οι δύο πρώτοι χρονικά που θα δώσουν τη μάχη τους για βαθμό ή βαθμούς είναι ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κούπερ αντιμετωπίζει την ομάδα που κατέκτησε το περσινό τρόπαιο Ατλέντικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι ξεκινά στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΑΝΤ1. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δε θα έχει στη διάθεσή του τους Νέτο, Τόχα, Τσέζαρεκ που είναι τημωρημένοι και τους Κάλβο και Παπαζαχαρία που λόγω τραυματισμών δε θα είναι ετοιμοπόλεμοι.Ο Άρης καλείται να κρατήσει μια παράδοση 42 χρόνων μένοντας αήττητος εντός έδρας σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκινά επίσης στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3 με αντίπαλο την Μπριζ στο Βέλγιο. Ο Δερμιτζάκης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μουσλίμοβιτς, Κριστιάνο και τον τιμωρημένο Μπουσαϊντί. Περίπου 1.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στο στάδιο για να στηρίξουν την προσπάθεια του Δικεφάλου για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος, η ΑΕΚ αγωνίζεται εντός έδρας με την Χάιντουκ στις 22:00 με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΑΝΤ1. Η νίκη είναι πρώτος στόχος των κιτρινόμαυρων έτσι ώστε να διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στους <<16>> της διοργάνωσης. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς δεν έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα με μοναδική απώλεια τον τιμωρημένο Μάκο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: