Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Νίκησε και συνεχίζει...


Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1. Οι Πειραιώτες είχαν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους παρόλο που έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο 25λεπτο. Στο τέλος υπήρξε πολύ άγχος μιας και οι Βολιώτες είχαν μειώσει σε 2-1 και πίεζαν να ισοφαρίσουν.
Η ομάδα του Βαλβέρδε έπιασε καλή απόδοση κατά διαστήματα κυρίως στο πρώτο μέρος. Η αλλαγή του Ιμπαγάζα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο έφερε σύγχιση στο κέντρο των Πειραιωτών και από κει και μετά ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβηκε και έψαξε το γκολ που θα μείωνε το σκορ σε 2-1. Αυτό έγινε μετά από όμορφη επίθεση της ομάδας του Τσιώλη στο 71' με τέρμα που σημείωσε ο Ούμπιντες. Οι φιλοξενούμενοι άγχωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού ψάχνοντας το 2-2 που τελικά δεν έγινε. Ο Ριέρα έχασε την ευκαιρία να κάνει πιο νωρίς το 3-1 χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει μετά από εκτέλεση πέναλντι(82'). Ότι δεν έκανε ο Ισπανός αριστερός χαφ, έκανε ο Μιραλάς μετά από άψογη κάθετη μπαλιά του πολύ καλού, όσο αγωνίστηκε, Φετφατζίδη.
Οι Πειραιώτες δεν έπιασαν εξαιρετική απόδοση όπως με τον Αστέρα Τρίπολης πριν μια βδομάδα όμως νίκησαν και παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ας θυμηθούμε όλοι πως πέρυσι τέτοια ματς ο Ολυμπιακός δεν τα έπαιρνε με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα...Φέτος δείχνει πιο σοβαρός τουλάχιστον στα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: