Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κάτι άλλαξε...



Η επιβλητική νίκη του Δικεφάλου μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 0-4 έχει σκορπήσει χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων.

Η μαγευτική ΑΕΚ του Χιμένεθ διέλυσε τον Άρη σχεδόν μέσα σε ένα ημίχρονο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μετά τις σωστές επιλογές και την καθοδήγηση του Ισπανού προπονητή. Η Ένωση είχε σε πολύ καλό βράδυ τον Νάτσο Σκόκο που πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του. Ο Αργεντινός΄, πήρε τη μπάλα λίγο πιο κάτω από το ύψος της σέντρας και βλέποντας τον Σηφάκη εκτός εστίας δοκίμασε ένα άπιαστο σουτ από περίπου 40μ. φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον κρητικό τερματοφύλακα που δε μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Πολύ καλή παρουσία και από τον Ντιόπ στο χώρο του κέντρου που έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα της καινούργιας του ομάδας.

Η νίκη αυτή αναπτέρωσε το ηθικό των κιτρινόμαυρων οπαδών αλλά και όλης της ομάδας και πλέον περιμένει το παιχνίδι της άλλης βδομάδας με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στη κορυφή και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του τίτλου εάν και εφόσον νικήσει. Πάνω απο όλα όμως, καλείται να αποδείξει πως η απομάκρυνση Μπάγιεβιτς σε συνδυασμό με τον ερχομό Χιμένεθ έγιναν για καλό.

ΥΓ. Η ΑΕΚ είχε να πετύχει 4 γκολ στη Θεσσαλονίκη από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα το 2008 όπου είχε νικήσει με 0-4.


Επιμέλεια: Μαρμαρινός Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: