Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Και τώρα με αέρα στο ΟΑΚΑ...


Ο Ολυμπιακός,έκανε το 4 στα 4 εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού,βρίσκεται πλέον στη κορυφή με διαφορά 4 βαθμών από το δεύτερο ΠΑΟ.
Οι Πειραιώτες,άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄ με τον Ριέρα να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα,βάζοντας οδηγό στο ματς τον Ολυμπιακό. Η απόδοση των γηπεδούχων ήταν ανοδική στο πρώτο ημίχρονο, με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι του Ιμπαγάζα και ένα δοκάρι του μικρού Φετφατζίδη. Οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν ρυθμούς από τα μισά του ημιχρόνου και μετά, καταφέρνοντας να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, δίχως όμως να μπορούν να απειλήσουν τον Πάρντο.
Το δεύτερο ημίχρονο,βρήκε την ομάδα του Βαλβέρδε πάλι επιθετική, με τον Ριέρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία από κοντά να πετύχει και άλλο τέρμα. Στη συνέχεια, δεν υπήρχε καμία μεγάλη φάση στον αγώνα. Ο Άρης, ανέβασε απόδοση, δίχως όμως να μπορεί να αλλάξει το εις βάρος του 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Οι ερυθρόλευκοι, βρίσκουν σιγά σιγά τον εαυτό τους παίρνοντας φόρα για τίτλο με την επόμενη αγωνιστική να τους φέρνει αντιπάλους με τον αιώνιο αντίπαλο στο ΟΑΚΑ. Αν καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ή νίκη από τον ΠΑΟ, τότε μάλλον ξεκαθαρίζουν ποιος είναι το αφεντικό για φέτος νωρίς,νωρίς.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: