Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Με το καλό "Τρομοκράτη" όλα τα μπορεί...


Η μεγάλη ΑΕΚ των τελευταίων αγωνιστικών επί Χιμένεθ, έκανε και τη Κυριακή ότι έπρεπε για να νικήσει τον κακό ΠΑΟ και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Παρόλο τις πολλές απουσίες της, με πιο σημαντική αυτή του Νάτσο Σκόκο, οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν έναν απογοητευτικό Παναθηναϊκό, μειώνοντας τη διαφορά τους στη βαθμολογία στο -1. Ο Τζιμπούρ ήταν το αφεντικό του ντέρμπι, άνοιξε νωρίς το σκορ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σαριέγκι και έκανε ότι έπρεπε για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη. Καλό παιχνίδι από το σύνολο των παικτών του Χιμένεθ, που δε φοβήθηκαν στιγμή τον αγώνα και έδειχναν να ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη μεριά, βαρύ το κλίμα για τους πράσινους, πού για ακόμα ένα ματς έδειξαν πως δεν είναι στην κατάστηση που αρμόζει στις υποχρεώσεις τους. Πάλι έχασαν από τραγικό λάθος στην άμυνα, δεν είχαν κυκλοφορία της μπάλας με πάσες προς την επίθεση και γενικά ήταν ο πιο κακός φετινός Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Νιόπλια, βρίσκεται πλέον 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και +1 από την ΑΕΚ, που πλησίασε αρκετά.
Την Τετάρτη οι πρωταθλητές ταξιδεύουν στην Κοζάνη για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα της πόλης και το Σάββατο υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός`

Δεν υπάρχουν σχόλια: