Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το στίγμα της 9ης αγωνιστικής

Η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ διεξήχθη σε δύο δόσεις λόγω των εκλογών της Κυριακής, μία το Σάββατο και μία την Δευτέρα.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγώνες, με το ματς Ολυμπιακός- Πανιώνιος να ξεχωρίζει από τα άλλα τρία λόγω ενδιαφέροντος. Ο Ολυμπιακός παρότι είχε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, κατάφερε και επικράτησε άνετα με σκορ 5-0, με τον Μιραλάς σε μεγάλα κέφια μένοντας μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Κακή η παρουσία του κέντρου της ομάδας του Βαλβέρδε που χωρίς Ιμπαγάζα και Ντουντού ήταν αδύναμο. Στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββάτου, σημαντική νίκη πήρε ο Πανσερραικός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-2 μέσα στην Τρίπολη. Στα άλλα δύο παιχνίδια, είδαμε τον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίζει την Κέρκυρα με σκορ 1-0 συνεχίζοντας δυνατά την παρουσία του στην Σούπερ Λιγκ και η Ξάνθη με τον Ηρακλή αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στα Πηγάδια.
Την Δευτέρα, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μεγάλη νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο την Καβάλα προερχόμενος με φόρα από την νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Νίκησε 0-1 με γκολ του Γκαρσία και συνεχίζει να ανεβαίνει στην βαθμολογία, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η Ένωση, πέρασε εύκολο σχετικά απόγευμα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου, τον Εργοτέλη. Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν 3-1 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ της άλλης βδομάδας. Τα άλλα δύο παιχνίδια ανέδειξαν τον Άρη ισόπαλο με την Λάρισα ενώ ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι παρόλο που δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε τη νίκη στους πράσινους που παρέμειναν ένα βαθμό πίσω από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: