Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Νικόλας Πατέρας, με τη βοήθεια του Σταύρου Αδαμίδη δεν λένε να ηρεμήσουν και οι κόντρες μεταξύ τους έχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Η αρχή έγινε με την επιστολή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ που άναψε τα αίματα. Η μεγάλη κόντρα όμως μεταξύ των Μαρινάκη και Πατέρα έχει ξεχειλίσει το ποτήρι, μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκ, με τον κ. Πατέρα να απουσιάζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, τα έβαλε με τον κ. Πατέρα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και δήλωσε πως ο Πρόεδρος των πρασίνων επηρέαζε τους διαιτητές για να ευνοείται ο ΠΑΟ. Όλα αυτά , σύμφωνα με πληροφορίες, με κλειστά τα μικρόφωνα της συνομιλίας στο Δ.Σ. Αυτό εξόργισε τον Νικόλα Πατέρα και μέσα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να του κατατεθούν όπως είναι υποχρεωτικό οι κασέτες με τις συνομιλίες όλου του προχθεσινού Δ.Σ. Τόνισε επίσης πως πρέπει να κατατεθούν οι κασέτες και να πέσουν οι μάσκες.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό λοιπόν, η σχέση ανάμεσα στους 2 παλιούς καλούς "φίλους", έχει περάσει σε άλλη διάσταση με άγνωστες τις επιπτώσεις της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν αυτοί, οι "αρχηγοί" του ποδοσφαίρου στη χώρα μας έχουν τόσα προβλήματα να λύσουν μεταξύ τους, τότε μάλλον αρχίζουμε να καταστρεφόμαστε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα, να είναι στα μαχαίρια. Αυτοί έπρεπε να κάνουν το σωστό, να είναι ενωμένοι και να κοιτάνε το συμφέρον του πρωταθλήματος μας και βέβαια και των ομάδων τους αλλά με σεβασμό. Αντιθέτως, αυτοί στον κόσμο τους...

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: