Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αν το πιστέψει μπορεί ο ΠΑΟ


Οι πράσινοι, θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στην Αθήνα με αντίπαλο την Μπάρτσα, με όλα τα παιχνίδια να έχουν γίνει στο πλαίσιο του Τσάμπινος Λιγκ.

Η πρώτη φορά που αντιμετώπισαν την Μπαρτσελόνα, ήταν την σεζόν 2001-02 στη Λεωφόρο, παίρνοντας πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 για τους <8> της διοργάνωσης. Δυστυχώς η ομάδα του Μαρκαριάν τότε, έχασε με 3-1 στον επαναληπτικό του <Καμπ Νου> και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός όμως ξανααντιμετώπισε τους "μπλαουγκράνα" για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2005-06 στο ΟΑΚΑ, δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει τη μεγάλη του αντίπαλο αλλά και χωρίς να δεχτεί τέρμα. Η ισοπαλία έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα της Αθήνας που όμως δεν ήταν αρκετός για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Φερέιρα πλέον, θα αγωνιστεί έναντι στην Μπαρτσελόνα για τρίτη φορά στην Αθήνα και δεύτερη στο ΟΑΚΑ, με σκοπό μόνο τη νίκη που θα δώσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι γηπεδούχοι έχουν την προϊστορία με το μέρος τους και όλοι περιμένουμε αν θα την επαληθεύσουν μπροστά σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Φερέιρα έχει ετοιμάσει τα πλάνα του εν όψει του μεγάλου παιχνιδιού για το πως θα παρατάξει την ομάδα του και το σύστημα που κυριαρχεί, είναι το 4-2-3-1, με τον Κατσουράνη στα χαφ.


Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: