Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ "ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Χωρίς να υπάρχει λόγος, τα "χαϊδεμένα παιδιά" του Νίκου Πατέρα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δηλαδή, προκάλεσαν με την ηλίθια συμπεριφορά τους μεγάλο κίνδυνο τιμωρίας της έδρας για την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κροτίδες που ανοήτως έριξαν, προκάλεσαν την διακοπή του ματς και φυσικά καταγράφηκαν από τον παρατηρητή, με αποτέλεσμα να θεωρείται σίγουρη η τιμωρία της έδρας με μια αγωνιστική. Όταν ο Πατέρας τους κάνει όλα τα χατήρια και τους χρησιμοποιούσε ως "πολιορκητικό κριό" εναντίον του Βαρδινογιάννη και των Γιαννακόπουλων, πως μετά να απαιτήσει από αυτούς να σεβαστούν την ομάδα.

H ενέργειά τους, οδηγεί τον ΠΑΟ σε σίγουρη τιμωρία έδρας τη νέα σεζόν μιας και οι πράσινοι ήταν τιμωρημένοι με μία αγωνιστική με αναστολή, κάτι που σιγουρεύει τα άσχημα μαντάτα για το τριφύλλι. Ο κ. Πλατινί έχει ξεκαθαρίσει πως τέτοια φαινόμενα, θα τιμωρούνται αυστηρά, καλά θα κάνει λοιπόν και τώρα, και όποτε ξαναχρειαστεί. Θυμυθείτε πόσο στοίχισε στον Ολυμπιακό φέτος η τιμωρία έδρας στα προκριματικά για το champions league. Όχι άλλο ρε παιδιά, όχι άλλο!!!

επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

πηγή : mavrosteiresias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: