Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων

 Η Αστυλογία αναδημοσιεύει την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού με αφορμή τις διαμαρτυρίες για το ντέρμπι. Σφοδρή η επίθεση κατά των Πειραιωτών θυμίζοντας περιστατικά Ριζούπολης αλλά και αναφορά σε Κοσκωτά και άλλους.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι συνεχείς επιθέσεις της παραγκούπολης προς το πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτών που θα έπρεπε να σιωπούν, αφού κάποιοι πρόεδροι του στο παρελθόν έκαναν ακόμα και φυλακή (βλ. Κοσκωτάς, Σαλιαρέλλης) αποδεικνύουν πλέον ότι η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» έχει φωνή η οποία πάει κόντρα στο κατεστημένο.

Συνεπώς ο κ. Αδαμίδης εκφράζει απόλυτα τον ψυχισμό του αγνού Ενωσίτη και συν τοις άλλοις κάνει άριστα αυτό που δεν έκαναν άλλοι πρόεδροι στην ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια. Εάν δε μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου επιτύχει και την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε θα έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τα εκατομμύρια των ΑΕΚτζήδων.

ΥΓ: Όσα για τα περί φιλοξενίας, αυτή η λέξη έχει διαφορετική σημασία στην ομάδα του Πειραιά. Όλοι οι σύλλογοι γνωρίζουν πως τους υποδέχονται οι ‘ερυθρόλευκοι’ στο Καραϊσκάκη. Τα σημάδια στην πλάτη του Τζόρβα είναι ακόμα νωπά.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται, την ΑΕΚ δεν την αφήνουν να κάνει ζέσταμα και η αποστολή του ΠΑΟ αργεί δύο ώρες να φτάσει στο Φάληρο. Ο δε υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, κ. Τσιρώνης γνωρίζουμε πως πήρε, όλως τυχαίως αυτή τη θέση που διατηρεί. Ύστερα από την προστασία που παρείχε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, στο έπος της Ριζούπολης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: