Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο Γκοβού, η Τζούλια και το αλκοόλ

Η ιταλική «Gazzetta Dello Sport», αναφέρεται στον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού, Σίντνεϊ Γκοβού και στην... Τζούλια Αλεξανδράτου.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"O αποκλεισμός για μία ακόμα φορά, για πειθαρχικό παράπτωμα, από τον χαμένο αγώνα εναντίον τής Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι της οριστικής ρήξης μεταξύ τού Παναθηναϊκού και του Σίντνεϊ Γκοβού, ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία τού συλλόγου.
Ο οποίος μέσα σε τέσσερις μήνες έχασε τη θέση του στην εθνική ομάδα τής Γαλλίας και τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εκτίμηση όλων όσων είχαν ποντάρει πάνω του.
Θύμα των κακών συνηθειών του και του αλκοόλ, του ξενυχτιού αλλά και της αδυναμίας που έχει για τις όμορφες κοπέλες των σόου. Δεν έχει σημασία αν ονομάζεται Ζαχία η σέξι Μαροκινή από το Παρίσι που έβαλε σε μπελάδες και τον Ριμπερί ή η Ελληνίδα Τζούλια Αλεξανδράτου που γράφτηκε στην Ελλάδα ότι είναι μία από τις εμμονές τού Γκοβού, παρά το γεγονός ότι στο σπίτι τον περιμένει πάντα η σύντροφός του Κλεμάνς.
«Όλα είναι ψέματα», σχολιάζει σχετικά ο πρώην άσος τής Λιόν, που για να αποδείξει την αθωότητά του κατέθεσε μήνυση σε δύο γαλλικές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η 'Le Progres'. Η ίδια εφημερίδα που τον Οκτώβριο του 2008 δημοσίευσε φωτογραφίες του και αναλυτικές λεπτομέρειες από την λιποθυμία του σε πεζοδρόμιο στη Λιόν.
Μία 'αδιαθεσία', ανέφερε ειρωνικά το έντυπο, η οποία είχε προέλθει πιθανότατα από κοκτέιλ των αγαπημένων του ποτών: βότκα και κόκκινο κρασί. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι δύο χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια ελέγχου στους δρόμους τής Λιόν, το αλκοτέστ έδειξε ότι είχε καταναλώσει πέντε φορές μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από το επιτρεπόμενο.
Τότε όμως το θέμα λύθηκε με μία επίσημη συγγνώμη από την πλευρά τής τροχαίας, αφού ο παίκτης είχε απειλήσει ότι θα επιδίωκε την απόλυσή τους μέσω παρέμβασης ανθρώπων τής Λιόν.
Ανέκδοτα σε βάρος του, όπως «Ποιά είναι η αγαπημένη θέση του Γκοβού; Το... δεξί μπαρ», ή το πρόσωπό του αντί τού φασιανού στην ετικέτα διάσημης εταιρίας ουΐσκι, δεν άλλαξαν πολλά στην Αθήνα. Πιάστηκε τρεις φορές μεθυσμένος και χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί βοήθεια συνοδείας σπίτι του.
Ακόμα και αν η αστυνομία ήθελε να κλείσει τα μάτια, ο Παναθηναϊκός τού επιβάλλει πρόστιμο 50 χιλ. ευρώ μαζί με αποκλεισμό από κάποιους αγώνες. Με τον Γκοβού να κινδυνεύει με αποχώρηση από την ομάδα λόγω αθέτησης των όρων τού συμβολαίου που είχε υπογράψει.
Είναι ο σκόρερ τού μοναδικού γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ και ζήτησε πολλές φορές να παραμείνει στην ομάδα, λέγοντας ότι θέλει να αλλάξει συμπεριφορά και να κόψει οριστικά το αλκοόλ. Μία κακιά συνήθεια που όμως έγινε η μοναδική διέξοδος για αυτόν μετά την απώλεια του πατέρα του τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός ήταν μέχρι τώρα στο πλευρό του όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά είναι άλλο τόσο προφανές πως μία ομάδα έχει ανάγκη από τους παίκτες της να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση".

πηγή : pamesports.gr
Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: