Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Άλλο στην Αθήνα, άλλο στη Βαρκελώνη...


Το Σαββατόβραδο, τα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων στρέφονται στο ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση ΑΕΚ- Ολυμπιακού, που για μας τους Έλληνες θεωρείται από τα κορυφαία παιχνίδια της σεζόν. Τι να πουν στην Ισπανία, που το βράδυ της Δευτέρας θα κάτσουν να απολαύσουν το Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης; Αυτό και αν είναι κορυφαία αναμέτρηση, και βέβαια με διαφορά από την δεύτερη σε όλο τον πλανήτη.
Το "El classico" όπως αποκαλείται από τους Ισπανούς, τραβάει κάθε χρόνο τα βλέμματα όλου του κόσμου, με τη διαφορά πως φέτος , οι "Μπλαουγκράνα" έχουν ως αντίπαλο προπονητή τους τον μεγάλο Ζοσέ Μουρίνιο, που ξέρει να κάνει τις ομάδες του να παίρνουν κάθε αγώνα και σίγουρα, δεν του αρέσει καθόλου, μα καθόλου να χάνει. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, ξεπερνώντας εύκολα όποιο αντίπαλο εμφανίζεται στο δρόμο της, με Μέσι, Πέδρο, Τσάβι και τους άλλους να βγάζουν μάτια.
H Ρεάλ οδηγείται από τον Ρονάλντο χεράκι - χεράκι σε νέες νίκες με τη βοήθεια και του Χιγκουαιν, του Μπενζεμά και πολλών ακόμα αστέρων της Βασίλισσας. Δείχνει να έχει βρει το δρόμο της και τα μεγάλα και ακριβά αστέρια της αρχίζουν να γίνονται πολύ χρήσιμα. Σε λίγες μέρες θα δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη που αναμένεται από τα πιο καυτά των τελευταίων χρόνων.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: