Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Επεισόδιο στα δημοσιογραφικά!

Η Αστυλογία σας εξηγεί τι ακριβώς έγινε στα δημοσιογραφικά θεωρία του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου και ποιοι βρέθηκαν στη μέση. Σοβαρό επεισόδιο καταγγέλλει επίσημα το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού κατά του δημοσιογράφου που μετέδιδε τον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακός, Κώστα Κετσετζόγλου.


Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ισχυρίζονται πως στη φάση που ο Μπλάνκο πέτυχε το γκολ και έδωσε την  νίκη στην ομάδα του, ο δημοσιογράφος αυτός μιας και οπαδός της Ένωσης, σηκώθηκε και πανηγύρισε έξαλλα ρίχνοντας μια καρέκλα προς τη Μαρίνα Τσάλη, την μεταφράστρια του Ολυμπιακού.

Ο συνάδελφος, βγήκε εχθές το μεσημέρι ζωντανά στην εκπομπή του Μπάμπη Χριστόγλου στον Σπορ Fm και ζήτησε συγνώμη, εξηγώντας πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα και συγκεκριμένα πως δεν είχε καμία πρόθεση να πετάξει τη καρέκλα. Ο δημοσιογράφος είπε πως όντως πανηγύρισε έντονα το γκολ όπως και πολλοί συνάδελφοί του, τονίζοντας πως είναι κάτι που συνηθίζεται να γίνεται. Από κει και πέρα, πάνω στον ενθουσιασμό του λόγω του γκολ στο 90, πανηγύρισε έξαλλα και άθελα του πήρε μαζί και την καρέκλα που καθόταν με αποτέλεσμα να πέσει προς τη κοπέλα, την Κ Μαρίνα. Ζήτησε τουλάχιστον πέντε φορές συγνώμη και προσπάθησε να ξεκαθαρίσει πως δε τίθεται θέμα για κακό σκοπό του δημοσιογράφου.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: