Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δικαίωμα στο όνειρο!

Τα ψέμματα τελείωσαν για όλους και για όλα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες την Μπαρτσελόνα για την Πέμπτη αγωνιστική του Champions League στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι μονόδρομος για τους πρασίνους, ακόμα και αν αυτό φαντάζει ακατόρθωτο.
Οι πρωταθλητές λοιπόν, καλούνται να παλέψουν με τα θηρία της Μπάρτσα, με τον Μέσι, τον Βίλια, τον Άλβες και πολλούς ακόμα που ταξίδεψαν στην Αθήνα με σκοπό τη νίκη, μιας και οι Καταλανοί θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση απόψε.
Ο Φερέιρα, κάνει πρεμιέρα στο πάγκο των πρασίνων με σκοπό του την νίκη, ξεκινώντας έτσι με το δεξί την καριέρα του στην ελληνική ομάδα, γνωρίζοντας βέβαια πως θα έχει δύσκολο έργο. Παρόλα αυτά, ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν επιθετικά μιας και ταιριάζει στη φιλοσοφία του, καθώς επίσης να μη φοβηθούν την μεγάλη τους αντίπαλο.
Το σύστημα των πράσινων που θα παρατάξει ο νέος προπονητής της ομάδας αναμένεται να είναι το 4-2-3-1, με τους Νίνη, Λέτο, Γκοβού και Καραγκούνη να είναι εκτός αποστολής. Ο Καντέ θα πάει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μπουμσόνγκ και ο Κατσουράνης θα μεταφερθεί στη φυσική του θέση, στο κέντρο της ομάδας.
Με νίκη οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, σίγουρα όμως θα είναι μια νίκη τόνωσης ηθικού εν όψει της δύσκολης συνέχειας και των κακών προηγούμενων αποτελεσμάτων. Ο μεγάλος αγώνας ξεκινά στις 21:45 με ραδιοφωνική μετάδοση από όλους τους αθλητικούς σταθμούς και τηλεοπτική μετάδοση από την ΝΕΤ.

επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: