Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Εξώδικο στον Ερασιτέχνη

Οι πολίστες του Ολυμπιακού δεν άντεξαν την κατάσταση με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και έστειλαν εξώδικο στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με σκοπό να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. 

Οι Πειραιώτες, μετά την νίκη τους επί του Παναθηναϊκού, απέστειλαν εξώδικο προς την διοίκηση του Ερασιτέχνη την Τετάρτη, ζητώντας να τους κατατεθούν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που τους οφείλει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Οι παίκτες των πρωταθλητών, έκαναν γνωστό πως αν δεν πληρωθούν δε θα ξαναμπούν σε πισίνα για να αγωνιστούν. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" δεν έχουν πρόβλημα με την νυν διοίκηση και τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη στον Ερασιτέχνη αλλά με την προηγούμενη. Ήταν ξεκάθαροι πως το μόνο που ζητάνε είναι να διασφαλιστούν τα χρήματά τους που τους οφείλονται ήδη πολύ καιρό. 

Μια βοήθεια στη λύση του προβλήματος ίσως μπορεί να είναι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που αρκετοί μέσα από την ομάδα ελπίζουν πως θα στηρίξει και τον Ερασιτέχνη, βάζοντας τέλος στα προβλήματα που έχουν φτάσει σε "αδιέξοδο" τον σύλλογο.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: