Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Έμεινε από σφαίρες ο "πιστολέρο"

Ο Κώστας Μήτρογλου, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του μεγάλου λιμανιού, αφού η φετινή απόδοσή του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν είναι η θεμητή.
Ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων", μετά από μια πολύ καλή περσινή σεζόν, δεν ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο τον Βαλβέρδε όποτε και αν έχει επιλέξει να του δώσει ευκαιρία να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να έχει αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.
Ο Μήτρογλου, σύμφωνα με πληροφορίες από του Ρέντη, μοιάζει άλλος άνθρωπος αφού δεν μπορεί με τίποτα να δείξει αυτά που έδειξε πέρυσι όταν μόνος του έβγαλε σχεδόν όλη την χρονιά στην επιθετκή γραμμή των Πειραιωτών, και μάλιστα σαν "παλικάρι". Να θυμήσουμε πως ο μικρός έπαιζε μόνος του μπροστά για τον Ολυμπιακό για πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη την προηγούμενη χρονιά, αφού οι Ντίογκο και Ντάρμπισιρ ήταν ανύμποροι να βοηθήσουν λόγω τραυματισμών.
Εκτός βέβαια από την κακή αγωνιστική κατάσταση που συνεχίζει να βρίσκεται, ο "πιστολέρο" δείχνει να κάνει και κακή προσωπική ζωή, δίνοντας αρκετές αφορμές να σχολιαστεί για νυχτερινές εξόδους του και για περιττά κιλά που πήρε και ίσως έχει ακόμα κατά την διάρκεια της σεζόν. Όλα αυτά έχουν φέρει τον περσινό "ήρωα" του Ολυμπιακού στην έξοδο, με αρκετούς μνηστήρες να παραμονεύουν. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ο Πανιώνιος, που εκτός τραγικού απροόπτου θα τον κάνει "δικό" του με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: