Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η αστυνομία παίζει μπάλα!

Να και ένα καλό από την Ελληνική Αστυνομία και από την Πολιτική πλευρά της χώρας μας. Ένας Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ αστυνομικών και καλλιτεχνών, με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011, στις 17:30, στο γήπεδο STAR CLUB , που βρίσκεται στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας.


Στον Αγώνα θα συμμετάσχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία, όμως, θα ενταχθούν και στελέχη από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος. Με τη «φανέλα» της θα παίξουν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος. Από το χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα θα ενισχυθεί από τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καψή.

«Αντίπαλοί» τους θα είναι δημοφιλείς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, ενώ και στις δύο ομάδες θα συμμετέχουν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου».
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: