Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΕ ΘΥΜΟ ΚΑ ΜΕ ΦΩΝΗ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δείχνει την οργή του πολίτη στα βάναυσα και "φασιστικά"μέτρα που εξήγγειλε και ψήφισε η τωρινή κυβέρνηση,αλλά και στα κόμματα που συνέβαλαν για την εγκατάσταση του μνημονίου στη χώρα μας.
   Οι  σημερινές διαδηλώσεις και η γενική απεργία δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνά να πολεμά για τους αγώνες του και τα εργασιακά του δικαιώματα.Δυστυχώς διάβασα σε πολλά blog πως οι" γνωστοί -άγνωστοι"-κουκουλοφόροι- πάλι προκάλεσαν ζημιές και ταραχές.Δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα γιατί τότε η εξουσία θα έχει την δικαιολογία ότι όσοι βρίσκονται στους δρόμους΄είναι ταραξίες.
Φυσικά υπάρχουν άτομα που προκαλούν φθορές και ζημιές είτε για ιδεολογικούς λόγους, είτε για λόγους προβοκάτσιας,αλλά στη σημερινή κατάσταση δεν βρίσκονται σε θέση μάχης μόνο τα άτομα αυτά αλλά και ο απλός πολίτης ο οποίος έχει αγανακτήσει με τη συμπεριφορά της εξουσίας. Ένα ακραίο παράδειγμα στο οποίο δεν συμφωνώ και το καταδικάζω είναι ο ξυλοδαρμός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από διαδηλωτές και όχι από κουκουλοφόρους,που θέλουν κάποιοι να λένε για να καταλαγιάσουν την οργή και το θυμό του αγανακτισμένου πολίτη.  Φυσικά δεν είναι η πρέπουσα συμπεριφορά για έναν διαδηλωτή που έχει την ελευθερία σε μια χώρα να κατεβαίνει στους δρόμους και να διαδηλώνει,αλλά ίσως θα πρέπει να νιώσετε  την οργή των ανθρώπων αυτών που είναι στους δρόμους και έφτασαν ,τονίζω πάλι  σε αυτό το ακραίο σημείο γιατί κάποιοι, και όχι όλοι ,αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι βουλευτές ,έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που κατάφεραν είναι  να  αφαιρέσουν   τα όνειρα και την  ελπίδα για μια καλύτερη ζωή  από αυτούς τους  πολίτες.
    Εάν συνεχιστεί αυτή η πορεία της χώρας, τότε δυστυχώς τέτοια κρούσματα βίας από πολίτες και συνθήματα όπως "να καεί να καεί το ....... η βουλή"θα ακούγονται   από όλον  τον ελληνικό λαο΄.
  
   ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ "ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ" ΔΙΑΦΥΓΗΣ.

   ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
  Π.Α.Σ.Ο.Κ(ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ)
Λ.Α.Ο.Σ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
 ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ
 ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Υ.Σ.Ενημερώνω τους αναγνώστες μου,πλέον στα άρθρα μου δεν θα βάζω φωτογραφίες που δεν θα έχω τραβήξει ο ίδιος προσωπικά η δικός μου φωτορεπόρτερ,γιατί με το να ανεβάζω φωτογραφίες ,θεωρώ ότι δε σέβομαι τη δουλειά του φωτορεπόρτερ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: