Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δολοφονία 20χρονου στο Ν.Φάληρο-Μάρτυρας μιλά στην "Αστυλογία"!


Διαστάσεις θρίλερ έχει αρχίσει να παίρνει η στυγνή δολοφονία ενός 20χρονου Έλληνα, Αιγυπτιακής καταγωγής, στην οδό Κανελλοπούλου 36 Β' στο Ν. Φάληρο.
 Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το έγκλημα έγινε πιθανότατα κατά τη διάρκεια της νύχτας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο/οι δολοφόνος/οι, μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του θύματος απ' τη μπαλκονόπορτά του που έβλεπε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, ενώ στο διαμέρισμα υπάρχουν ενδείξεις διάρρηξης, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει πλήρως εξακριβωθεί ακόμη.
 Τον άτυχο νέο αντίκρισαν γύρω στις 10 το πρωί οι γονείς του στο κρεβάτι του σε μια λίμνη αίματος. Όπως είναι λογικό, οι γονείς του θύματος έχουν υποστεί ισχυρό σοκ κι έτσι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να καταθέσουν στην αστυνομία. Αργότερα μάλιστα, ο πατέρας του νεαρού κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
 Το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, ενώ έχει χτυπηθεί και στο πρόσωπο. 

 Αυτό όμως που έχει προκαλέσει τεράστια ερωτήματα, είναι πώς μια τέτοια σφαγή δεν έγινε αντιληπτή απ' τους γονείς και τα τέσσερα απ' τα πέντε αδέλφια του 20χρονου, καθώς όλοι βρίσκονταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν.
 Πλέον οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ περιμένουν να δώσουν κατάθεση και οι γονείς ώστε να διαπιστωθεί εάν λείπει κάτι απ' το σπίτι. Φυσικά αναμένονται με αγωνία και περισσότερα στοιχεία από τον ιατροδικαστή και έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζονται από την ασφάλεια και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος.
Αυτό που έρχεται να ταράξει όμως τα νερά, είναι η δήλωση γειτόνισσας που μίλησε αποκλειστικά στην Αστυλογία, η οποία αναφέρει πως 2 ημέρες πριν το συμβάν (δηλαδή στις 21/1/2011), ένα από τα 5 αδέλφια ήρθε στα χέρια με γείτονα της διπλανής πολυκατοικίας, ο οποίος του έκανε παρατήρηση για διατάραξη της κοινής ησυχίας, (καθώς εδώ και μήνες σε ακατάλληλες ώρες έκανε φασαρία επισκευάζοντας ένα αμάξι και "μάρσαρε" τόσο δυνατά ώστε δεν άφηνε τη γειτονιά να κοιμηθεί) και έπειτα από ύβρεις και χειροδικίες, ο γείτονας αυτός κάλεσε την αστυνομία. Το αν αυτό το συμβάν υπάρχει πιθανότητα να σχετίζεται με τη δολοφονία είναι υπόθεση που ερευνά η Ασφάλεια.

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ!

Unknown είπε...

aderfe panta tha mineis mesa mas tha se thimomoaste antio k kalo taksidi tha mas lipseis

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα και πάλι κρίμα το παίδί.Και δυστηχώς...πήγε από τον ίδιο του τον αδελφό.Εϊναι απίστευτο...Απίστευτο...Που ζούμε ρε παιδιά;