Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Ολυμπιακός πέρασε καί από τον Βόλο!


Το φετινό νικηφόρο σερί των "ερυθρολεύκων" στην επαρχία δεν έχει στοπ, καθώς ούτε το ματς στο Πανθεσσαλικό μπόρεσε να τους φρενάρει!
Ο Ολυμπιακός, νίκησε τον φορμαρισμένο συνονόματό του του Βόλου, και με γκολ του Φουστέρ στο 19ο λεπτό, έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, διατηρώντας έτσι το +7 από τον Παναθηναϊκό.
Οι Πειραιώτες, με έξυπνη τακτική, συμπαγή άμυνα και ταχύτατες αντεπιθέσεις, απ' τη μία δεν επέτρεψαν στους επικίνδυνους αντιπάλους τους να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, κι απ' την άλλη δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες όπου αν τις αξιοποιούσαν θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη με μεγαλύτερη άνεση. 
Όπως και να' χει, η ουσία είναι ότι κατάφεραν σε μία πολύ δύσκολη έδρα -αν αναλογιστούμε ότι πρόσφατα άλλες μεγάλες ομάδες δεν κατάφεραν καν να περάσουν απ' τον Βόλο- να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Άξιος χειροκροτήματος βέβαια, για ακόμη μία φορά, είναι και ο κόσμος του Ολυμπιακού, που παρά τις καιρικές συνθήκες ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο σταθεί στο δρόμο τους, παρέδωσαν μαθήματα συμπαράστασης στην αγαπημένη τους ομάδα, δημιουργώντας ένα κλίμα μοναδικό και ανεπανάληπτο!

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: