Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ραντεβού Πολέμη-Πατέρα

O Αδαμάντιος Πολέμης συνέχισε τις επαφές για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι. «Σε στηρίζω», το μήνυμα του πρώην προέδρου.




Η κατάσταση στα διοικητική του Παναθηναϊκού είναι οριακή. Λύση στον ορίζοντα δεν υπάρχει και ο μόνος που δείχνει και προσπαθεί αυτή τη στιγμή, ώστε να βρεθεί μια λύση τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι, λοιπόν, μετά την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Βαρδινογιάννη τις προηγούμενες ημέρες, το απόγευμα της Πέμπτης είχε ραντεβού στο Κολωνάκι με τον Νικόλα Πατέρα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα για την επόμενη μέρα του συλλόγου, την προεδρία αλλά και φυσικά τα οικονομικά της ΠΑΕ. Ο Πατέρας ξεκαθάρισε στον Πολέμη ότι σε περίπτωση που βγει μπροστά και αναλάβει τον προεδρικό θώκο θα έχει τη δική του στήριξη σε όλα τα επίπεδα.

Από κει και πέρα, ο Πολέμης θα επιδιώξει να συναντηθεί άμεσα και με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τις επαφές του μέχρι τη γενική συνέλευση της Δευτέρας, στην οποία όπως όλα δείχνουν, οι μέτοχοι θα δώσουν το παρών δια αντιπροσώπων. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη και εκεί θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προέδρου.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: