Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κόντρα Παπανδρέου - Παπαρήγα για τα ελληνοτουρκικά


Σε μία εξαιρετικά υψηλών τόνων αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και της γ.γ.  του Κ.Κ.Ε., Αλέκας Παπαρήγα, εξελίχθηκε η συζήτηση επί των ελληνοτουρκικών σχέσεων και διαφορών, κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ο κ. Παπανδρέου επετέθη με σφοδρότητα κατά της γενικής γραμματέως του Κ.Κ.Ε., κατηγορώντας την κα Παπαρήγα ως «κοινή συκοφάντη», σημειώνοντας ότι «υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας με εικοτολογίες που βλάπτουν και έχει καταστεί ο καλύτερος προπαγανδιστής του πιο ακραιφνούς κεμαλιστή στρατηγού του βαθέος κράτους της Τουρκίας».
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται θέμα υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, θέμα που μετ' επιτάσεως έθεσε η κα Παπαρήγα, λέγοντας ότι ο ίδιος πιστεύει στο χτίσιμο μιας ειλικρινούς σχέσης με τη γείτονα χώρα.
Συνήθως, μετά τα μεγάλα λόγια, ακολουθούν οι μεγάλες παραχωρήσεις μέσω της μυστικής διπλωματίας απάντησε, από την πλευρά της, η κα Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι από το επιθετικό ύφος του πρωθυπουργού συνάγει ότι «σας πιάσαμε στα πράσα», ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη του Κ.Κ.Ε. στην πολιτική που ακολουθείται.

Αναδημοσίευση από: zougla.gr
Επιμέλεια : Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: