Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πιθανή επιστροφή Σισέ στη Γαλλία

Η καλπάζουσα φημολογία που θέλει την Μπορντό διατεθειμένη να δαπανήσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ έχει επιφέρει αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.


Ο Γάλλος στράικερ διαβεβαιώνει πως στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από το «τριφύλλι», ωστόσο οι προθέσεις των Γιρονδίνων δεν αμφισβητούνται.

Μετά από επικοινωνία που υπήρξε με τον Γάλλο δημοσιογράφο Σλιμάν Μπενσαλά, ο οποίος μόνο καθησυχαστικός δεν εμφανίστηκε σε ό,τι αφορά το μέλλον του Σισέ στην Ελλάδα, μεταφέροντας μας όλες τις εξελίξεις.

«Θα πρέπει να ξέρεις πως από χθες το όνομα του Σισέ ακούγεται συνεχώς σε αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση, ενώ οι γαλλικές ιστοσελίδες γράφουν διαρκώς για ενδιαφέρον της Μπορντό.

Έχει αναφερθεί σχετικά και ο πρόεδρος του συλλόγου Λουί Τριό. Πράγματι υφίσταται θέμα. Εάν θέλεις τη γνώμη μου, οι πιθανότητες ο Σισέ να επιστρέψει στη Γαλλία είναι 80%! Εάν αυτό δεν συμβεί τώρα θα γίνει σίγουρα το καλοκαίρι».

Ο Γάλλος ρεπόρτερ πάντως παραδέχθηκε πως το παχυλό συμβόλαιο που εισπράττει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να καλυφθεί ακόμη και από γαλλικούς συλλόγους.

«Δεν ξέρω εάν η Μπορντό θα πληρώσει τη ρήτρα των 14 εκατ. ευρώ για τον Σισέ, όμως η αίσθηση μου είναι πως θα μπορούσε να το πράξει. Ψάχνουν έναν φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και γνωρίζουν την αξία του Σισέ.

Οι επιδόσεις του έχουν πείσει και τον πλέον δύσπιστο. Αυτό που ακούγεται είναι πως το συμβόλαιο του Σισέ στον Παναθηναϊκός είναι τεράστιο και σίγουρα μοιάζει με αγκάθι για την υλοποίηση της μεταγραφής. Αυτό είναι και το σημείο όπου θα κριθούν πολλά, όσο και αν ακούγεται παράδοξο».

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: