Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος VS Blog

Άστραψε και βρόντηξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τα ανώνυμα άρθρα που δημοσιεύονται σε διάφορα blog.O Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικο ένθετο εφημερίδας σχολίασε με τρόπο"φασιστικό" τα δρώμενα στα blog.Η επίθεση στα blog  έχει ξεκινήσει ύστερα από τα υβριστικά σχόλια που είχαν γράψει αναγνώστες του blog της zougla.gr. Ος κ.Πάγκαλος είχε ζητήσει από τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να διαγράψει τα σχόλια που τον υβρίζουν ,αλλά και να του παραδώσει τα ονόματα των αναγνωστών που τον "στόλιζαν",ώστε να υποβάλει μηνύσεις.Τότε ο κ.Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε επίθεση (δικαιολογημένα  κατά την άποψή μου), για τη φαιδρότητα του αντιπροέδρου αλλά και για το" φασιστικό" τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στην ελεύθερη άποψη πολιτών.
Ο κ.Πάγκαλος με τη συνέντευξή που παρέδωσε αποδεικνύει για ακόμη μια φορά .ότι όταν τον ενοχλούν σχόλια που κατά τι δική του άποψη δεν αρμόζουν για ένα πολιτικό   καταφεύγει στα μονοπάτια της "δικής του"δικαιοσύνης.Τι εννοώ;Στη δικαιοσύνη όπου κανένας πολιτικός που έχει κατηγορηθεί και έχει αποδειχθεί για την ενοχή του δεν οδηγείται στις φυλακές.
  Φυσικά για την ανωνυμία στα blog έχουμε και εμείς σαν blog εκφράσει την δυσαρέσκειά μας,γιατί θεωρούμε κυρίως στα δημοσιογραφικά blog ο συντάκτης θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των απόψεων που γράφει.Φυσικά εμείς σαν blog αναφερόμαστε μόνο στα δημοσιογραφικά και όχι στα blog που γράφουν απλοί πολίτες οι οποίοι έχουν βρει ένα τρόπο για να μιλούν  και για να εκφράζονται.Αυτό που πραγματοποιείται στο διαδίκτυο είναι αυτό που αποκαλεί ο κάθε πολίτης δημοκρατία και ελεύθερη έκφραση.Κάτι που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εδώ και καιρό δυστυχώς με τις γνώμες και απόψεις που εκφράζει ,έχει ξεχάσει σε τι πολίτευμα ζεί.
 Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου για τη συμπεριφορά του κ.Πάγκαλου και να θυμίσω κάποιες πολιτικές του που κάνουν τους αναγνώστες των blog να τον υβρίζουν.
  Κ.ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙσ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ".
Ελπίζω ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστω και τώρα να ζητήσει ένα συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να πάψει να φέρεται με τρόπο αλαζονικό.
Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: