Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Παράσταση πρωταθλητή στο Βικελίδης(Βίντεο)!

Ο Ολυμπιακός στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος έδειξε ότι διαθέτει το μέταλλο για να κατακτήσει το 38ο τίτλο της ιστορίας του.


Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν στην άκρη το… μπλαζέ τρόπο παιχνιδιού με το οποίο αγωνίζονταν στα μέχρι τώρα ντέρμπι και παίζοντας με αποφασιστικότητα και με καρδιά «καθάρισαν» το ματς με τον Άρη, απέναντι στον οποίο είχαν μια δυσμενή παράδοση τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη (τελευταία νίκη των Πειραιωτών το 2007).

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον περιμένει τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να σφραγίσουν, όπως λένε στο Λιμάνι, και τυπικά τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Ο Φουστέρ και το… δέκα το καλό!

Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να αποδράσει με το τρίποντο από το Κλ. Βικελίδης έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Νταβίντ Φουστέρ και του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Ισπανός μέσος δικαίωσε για ένα ακόμα παιχνίδι την επιλογή του Βαλβέρδε να τον φέρει στον Πειραιά το καλοκαίρι. Με το μεθοδικό και μυαλωμένο του παιχνίδι βοήθησε επιθετικά τους «ερυθρόλευκους», ενώ για ακόμα μια φορά ήταν αυτός που είπε την… τελευταία λέξη για την ομάδα, χαρίζοντας τη νίκη στους Πειραιώτες σε ένα ακόμα αγώνα.

Ο Τζεμπούρ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της επιτυχίας (έκανε σεφτέ με τα ερυθρόλευκα), ισοφαρίζοντας το γκολ του Νέτο και έδειξε να προσαρμόζεται στα δεδομένα της νέας ομάδας του. Ο «τρομοκράτης» με το Νο 10 στην πλάτη, παίζοντας με το γνωστό του πάθος παρέσυρε τους συμπαίκτες του, βάζοντας ένα σημαντικό λιθαράκι στο τρίποντο του Ολυμπιακού στο Κλ. Βικελίδης, που μπορεί να αποτελεί και διπλό… πρωταθλήματος.


επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: