Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός ο Πιστολέρο!

Εκτός αποστολής του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.

 Ο Έλληνας άσος, εξετάστηκε εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Ιστορικού, όπου αποφασίστηκε να μην τεθεί στην διάθεση του Τάκη Λεμονή, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει οι πόνοι στην μέση του, μια και δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή.

 Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (11/02) το απόγευμα, με μία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου μετά το τέλος ο Τάκης Λεμονής, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν 19 ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή μετέχει και ο Κρικβέλια, ο οποίος ωστόσο δεν θα αγωνιστεί μια και δεν έχει φτάσει το δελτίο του από την ΕΠΟ. Έτσι, την θέση του στην αποστολή θα πάρει ο Βαρό.

Οι παίκτες που μετέχουν είναι οι: Μάχο, Παναγόπουλος, Μπάλαμπαν, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Όμο, Κρικβέλια, Σαλαλί, Γκαλίτσιος, Σβέρκος, Γιόνσον, Σάμαρης, Πούπο, Κούρντι, Βαρό.

Όσον αφορά στην προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λατκά, για μία ακόμα ημέρα, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι τιμωρημένος. Παράλληλα, τιμωρημένοι είναι οι Κοντοές και Κουμορτζί.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: