Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μάχη Δικεφάλων η υπόθεση Κύπελλο!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι οι ομάδες που θα κοντραριστούν στα πλαίσια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τους χθεσινούς επαναληπτικούς.


Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των παραπάνω και πλέον συνεχίζουν μόνο στο πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που γνώρισαν πρώτοι χρονικά την πίκρα του αποκλεισμού αφού μετά από ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι,γνώρισαν την ήττα με 1-0, μπροστά στα μάτια του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάκιστοι οι Πειραιώτες έδειξαν το κακό τους πρόσωπο σε ένα παιχνίδι που σίγουρα ήταν δύσκολο πριν ξεκινήσει μετά το πρώτο σκορ από το Γ. Καραϊσκάκης (1-1). Το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 57' ήταν το κερασάκι στην τούρτα στην πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να γλεντάνε την μεγάλη πρόκριση μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Η ΑΕΚ, μετά από κακό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ, κατάφερε με εκπληκτικό γκολ του Μίτσελ να πάρει την πρόκριση στο 98'. Η "΄Ενωση δεν έκανε καλό παιχνίδι και ευτύχησε να πάρει την πρόκριση απέναντι σε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό που πλήρωσε το τραγικό λάθος του Καρνέζη και έμεινε εκτός του θεσμού.

Μάχη δικεφάλων λοιπόν η υπόθεση Κύπελλο και για να δούμε τι θα δούμε...

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: