Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Περιμένει τον Καπάνταη


O ΟΦΗ συνεχίζει τη προετοιμασία του ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα, ωστόσο τα προβλήματα δε λείπουν για τον Νίκο Αναστόπουλο.


Ο προβληματισμός του Έλληνα τεχνικού έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Καπάνταη ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας και η συμμετοχή του παραμένει ακόμα αμφίβολη.

Το αιμάτωμα στο πόδι του επιθετικού των «μελανόλευκων» δεν αφήνει τον παίκτη να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας του με αποτέλεσμα ο Αναστόπουλος να τον περιμένει μέχρι και την  τελευταία στιγμή στη προπόνηση του Σαββάτου (19/3) για να δει αν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.
Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον Καπάνταη, τη θέση του στο κέντρο της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο  Βλόνταρτσικ.

Από κει και πέρα, ο Αναστόπουλος έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής έχοντας δείξει στις τελευταίες προπονήσεις την αρχική ενδεκάδα που πιθανότατα θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Ο Βεζυρίδης θα είναι λογικά κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπουλούτ αριστερά και Κιάσσο δεξιά στην άμυνα των Κρητικών και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπερτί και Γεωργίου. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βερόν και Καλάιτζιτς έχοντας τον Γιακούμπου αριστερά αντί του Τάντιτς και τον Παπουλή στα δεξιά.

Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί μπροστά τους ο Ρούσεφ με έναν εκ των Καπάνταη ή  Βλόνταρτσικ να παίζει στην επίθεση.

Στις 15:30 είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: