Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τα σχόλια δικά σας...

Τα δύο κείμενα που ακολουθούν δημοσιεύτηκαν με διαφορά λίγων μόλις ημερών στο www.newsit.gr
Τα σχόλια και οι συνειρμοί, δικά σας...


18/3/2011
"Ο ΛΑΟΣ στηρίζει τον Πάγκαλο"

O ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του εξέφρασε φόβο για πιθανά επεισόδια κατά την διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Στήριξη στον Θόδωρο Πάγκαλο πρόσφερε ο ΛΑΟΣ, με δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος, Κ. Αιβαλιώτη, ο οποίος κάλεσε τα κόμματα να καταδικάσουν τη λεκτική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως μερικοί ποντάρουν στον ευτελισμό προσώπων και θεσμών και είναι πολύ επικίνδυνη επιλογή.

«Χθες, ήταν ο Χατζηδάκης, ο Σιούφας, η Διαμαντοπούλου, ο Πρωτόπαππας, σήμερα ο Πάγκαλος, αύριο κάποιος άλλος. Όσο ενθαρρύνονται και δεν καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες τόσο πιο πολύ όμηρος του πεζοδρομίου θα είναι το πολιτικό σύστημα», τόνισε.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «αριστεριστές και τα μικρόφωνά τους», υποστηρίζοντας πως προσπαθούν να εξωθήσουν τη μαθητιώσσα νεολαία σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, που συμπίπτει φέτος με τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Ελπίζουμε ότι οι γονείς δεν θα επιτρέψουν να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά τους για τα πολιτικά παιχνίδια ακραίων κύκλων», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.



23/3 

«Οργανωμένες επιθέσεις αποδοκιμασίας κατά υπουργών» βλέπει η Κυβέρνηση


- «Ελάχιστοι οι πολιτικοί που θα παραβρεθούν σε παρελάσεις”
- Ανακλήθηκαν άδειες αστυνομικών, εντολές για «ειδικά μέτρα»
Επισήμως και δια του εκπροσώπου της η Κυβέρνηση μίλησε για σχεδιασμό επιθέσεων αποδοκιμασίας εναντίον υπουργών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου και ο κύριος Πεταλωτής χρέωσε το σχέδιο αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την αντίδραση στην επίθεση εναντίον του κ. Πάγκαλου η Κυβέρνηση προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και εμμέσως πλην σαφώς “δείχνει” τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ και μέρες στους διαδρόμους της Βουλής συζητείται ότι θα είναι πολύ λίγοι οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων που θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις και θα παραβρεθούν σε παρελάσεις για να μην γίνουν στόχος αποδοκιμασίας.

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα από τις συζητήσεις φαίνεται ότι κάποιοι πέρασαν και σε έργα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ανακληθεί άδειες αστυνομικών ώστε η παρουσία της αστυνομίας να είναι ισχυρότατη στους χώρους των διάφορων εκδηλώσεων, ενώ κάποια τμήματα έχουν εκπονήσει ειδικά σχέδια.


Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος
Αναδημοσίευση κειμένων από: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: