Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αφήστε τους ρε παιδιά!

Ήθελα καιρό να γράψω για αυτήν την ομάδα που είτε θέλουν κάποιοι είτε δε θέλουν μας έχει χαρίσει πολλά, και αναφέρομαι σε όλους εμάς τους Έλληνες.


Ο λόγος για την Εθνική μας ομάδα λοιπόν, την νέα Εθνική ομάδα του Φερνάντο Σάντος και των υπολοίπων, που ξεκίνησε μόλις πριν λίγους μήνες το έργο της και την προσπάθειά της για μια νέα περήφανη και αξιοσέβαστη πορεία όπως αυτή επί εποχής του Γερμανού Ότο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, κάποιοι κύριοι που είναι "πρωτοκλασάτοι" δημοσιογράφοι (υποτίθεται), το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βγαίνουν και να λένε πως η ομάδα είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου, ο Σάντος εφαρμόζει ότι εφάρμοζε και ο Ρεχάγκελ, και άλλα πολλά φιλοσοφικά που σίγουρα όσοι ασχολείστε θα γνωρίζετε και θα έχετε ακούσει...

Σίγουρα, κανένας Έλληνας δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας μας όμως ρε παιδιά.... ΕΛΕΟΣ! Η ομάδα είναι εντελώς νέα, με πολλά νέα πρόσωπα, νέα φιλοσοφία και έναν προπονητή που αναμφίβολα μόνο αποτυχημένος δε θεωρείται. Αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει! Σταματήστε αυτήν την νοοτροπία της μαλακισμένης εξυπνάδας που μόνο βλάπτει!

Τι βγαίνετε και τους κράζετε όλους λες και ήρθε η συντριβή του κόσμου μετά το παιχνίδι με τη Μάλτα; Που στο κάτω κάτω, μπορεί να μην το άξιζαν αλλά τη νίκη την πήραν. Αυτό έχει σημασία και όχι οι μαλακίες που βγαίνετε και λέτε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις!

Νομίζετε μήπως ότι ξέρετε περισσότερα από τον Σάντος; Αν νομίζετε κάτι τέτοιο, τότε μάλλον ζείτε στον κόσμο σας! Βαρέθηκα και γω και πολλοί ακόμα την γκρίνια σας και την κλαψούρα σας, έτσι για να ακουστείτε...

Αφήστε τους να δουλέψουν, να δείξουν εκείνοι αν μπορούν ή όχι και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Να περάσει όμως λίγος χρόνος... Να δείτε κάτι...ΕΛΕΟΣ!

Υ.Γ.: Κύριε Μπέο... ξεκουκουλώσου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Με σεβασμό ,

Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: