Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Έκλαψα την Κυριακή»

Ο γνωστός τραγουδοποιός, Μανώλης Κονταρός, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε πριν λίγο διάστημα, μίλησε στην εφημερίδα «Φως» για τον κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και τον κουμπάρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη. 



Για το μήνυμα που έστειλε στον Μαρινάκη μετά το ματς: «Ναι , είναι αλήθεια. Του έστειλα μια μαντινάδα. Παρ’ όλο που τα πόδια μου ακόμα δεν πατούνε, μ’ ετσά χαρά που μου ‘δωσες, θαρρώ ότι πετούνε».

Για το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη:
 «Ο Μαρινάκης είναι πάνω από όλα Ολυμπιακός. Όχι ένας ψυχρός επιχειρηματίας που αγόρασε τον Θρύλο για να φτιάξει φήμη. Πήρε τον Ολυμπιακό επειδή τον αγαπά. Και αυτό έχει φανεί ήδη».

Για την αντίδραση του στο ματς με την ΑΕΚ: «Έκλαψα την Κυριακή. Από τη συγκίνιση. Διότι χάρηκα διπλά, χάρηκα για τον Ολυμπιακό μας που έβαλε 6 γκολ στην ΑΕΚ και πήρε πανηγυρικά το πρωτάθλημα, χάρηκα και για τον φίλο μου τον Μαρινάκη. Απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα έφτιαξε και ότι πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, παρ’ ότι βρέθηκαν πολλοί να το αμφισβητήσουν. Και είχε πολλά χρόνια να συμβεί να έρθει καινούριος παράγοντας στο ποδόσφαιρο και να πάρει πρωτάθλημα με την πρώτη. Νομίζω από την εποχή του Νταϊφά».

Για την μεγαλύτερη φετινή λύπη:
 «Όταν αποκλειστήκαμε φέτος από την Ευρώπη. Ήταν η απογοήτευση μεγάλη. Διότι έβλεπα πόση λατρεία έχει στον Ολυμπιακό, ήξερα ότι ήταν όνειρο του να αποκτήσει αυτή την ομάδα και δεν άρχισε καλά η προσπάθεια του».



Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: