Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Συνάντηση για Ντουγκλάο


Συνάντηση αναμένεται να έχουν σήμερα (2/4) ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μάκη Ψωμιάδη, με σκοπό να συζητήσουν την περίπτωση μεταγραφής του Ντουγκλάο στον Ολυμπιακό.



Η περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ ενδιαφέρει τους Πειραιώτες  αρκετό χρονικό διάστημα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News» ενώ αναφέρει πως παρακολουθούν από κοντά τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Καβάλας. Ως γνωστόν, ήδη έχουν ξεκινήσει στον Πειραιά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με την αγορά ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού να θεωρείται δεδομένη.


Μετά  τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο που προορίζονται και την νέα σεζόν για το βασικό σχήμα, ο Ολυμπιακός θέλει έναν τρίτο αμυντικό που μαζί με τον Ποτουρίδη θα συμπληρώσει μια τετράδα για το κέντρο της άμυνας.


Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον Ψωμιάδη ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή το αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων. Η διοίκηση των «Αργοναυτών» είναι διατεθειμένη να συζητήσει για την πώληση του παίκτη αρκεί βέβαια αυτό να γίνει έναντι ενός ικανοποιητικού ποσού, καθώς το 50% θα μπει στα ταμεία της Καβάλας ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στη Ναντ όπου είχε αγοραστεί ο ποδοσφαιριστής.


Ενδιαφέρον για τον ψηλόσωμο αμυντικό των «κυανόλευκων» έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ωστόσο την δεδομένη στιγμή τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχει ο Ολυμπιακός.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: