Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Θέλει Πιζάρο ο Μαρινάκης»


Ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση Πιζάρο δεν είναι άλλος από τον Τζιανπάολο Μοντάλι.

Ο Ιταλός γενικός διευθυντής της Ρόμα μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος», αναφερόμενος για το αν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του Πιζάρο στον Ολυμπιακό. Ο Μοντάλι παραδέχθηκε πως έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με τον καλό του φίλο, Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, ενώ τόνισε πως το ζήτημα είναι αν θα πειστεί ο ίδιος να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Επίσης, δήλωσε πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη από την πειραϊκή ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μαρινάκης με έχει ρωτήσει για τον Νταβίντ Πιζάρο και έχει δείξει ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, και είναι λάθος αν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση. Ο Πιζάρο είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρόμα και δεν θα είναι μία εύκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό.
Το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα υπάρχει σαφής εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί και θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το μέλλον.
Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι φίλος μου και πιστεύω ότι μπορεί και θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ρώτησε για τον Πιζάρο και τώρα θα πρέπει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα», υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.
Δεν θέλω να μιλήσω για το τι θέλει ή δεν θέλει η Ρόμα για να δώσει τον Πιζάρο. Είναι ένα θέμα που δεν μας απασχολεί ούτε μας έχει ζητηθεί προς το παρόν. Τουλάχιστον επίσημα…»

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: