Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

H Eva Longoria ξέχασε το παντελόνι της! (video)


Και, πάνω στη βιασύνη της, είπε να μην φορέσει και σουτιέν!

Το να είσαι προσκεκλημένος στην ιστορική εκπομπή του David Letterman, «Late Show with David Letterman», είναι μεγάλη τιμή, το λιγότερο, και σημαίνει τεράστια δημοσιότητα, το κυριότερο.

Έτσι όταν ο Letterman κάλεσε την Eva Longoria στην εκπομπή του χτες το βράδυ, για να μιλήσουν για το νέο της βιβλίο «Eva's Kitchen», όπου η Λατίνα ηθοποιός δίνει συνταγές και συμβουλές μαγειρικής, αυτή αποφάσισε πως η περίσταση απαιτούσε επίσημο ένδυμα. Γι' αυτό και φόρεσε tuxedo. Φαίνεται, όμως, πως πάνω στο άγχος της για τη μεγάλη βραδιά, η Longoria ξέχασε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, και μπήκε στο πλατό του show, τελικά, με ένα σακάκι με αβυσσαλέο μπούστο και, αντί για παντελόνι κοστουμιού, ένα δείγμα από σατέν σορτς.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο Letterman, που είναι και μιας κάποιας ηλικίας άνθρωπος, να προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην παρουσίαση του βιβλίου χωρίς, όμως, ιδιαίτερη επιτυχία, ο καμεραμάν να έχει σταθερό το ζουμ στα πόδια και το στήθος της ηθοποιού, και το κοινό να μην θυμάται καν το κεντρικό θέμα της εκπομπής εξαιτίας της ζάλης που είχαν προκαλέσει τα κάλλη της Eva. Η οποία φυσικά και δεν καταλάβαινε τίποτα, αστειευόταν συνεχώς με τον παρουσιαστή -ο οποίος προσπαθούσε διακριτικά να αποφεύγει τα απευθείας βλέμματα με το μπούστο της- και σταύρωνε και ξεσταύρωνε τα πόδια της σαν να βρισκόταν στον καναπέ του σπιτιού της. Ωραίες στιγμές αμερικάνικης τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: