Ενοχλημένος με όσα γράφονται στον ελληνικό Τύπο σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του είναι σύμφωνα με ΜΜΕ της Αλγερίας ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ τονίζεται ότι ο «Τρομοκράτης» θέλει να μείνει σαν... τρελός στον Πειραιά.


Όπως αναφέρει η αλγερινή «Le Buteur», ο Τζιμπούρ έχει εκνευριστεί από τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό στα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ο 27χρονος άσος δεν είναι τόσο... άπληστος, όσο παρουσιάζεται:

«Ο Τζιμπούρ είναι ενοχλήμενος με τα ελληνικά ΜΜΕ. Ο διεθνής με την Αλγερία, Ραφίκ Τζιμπούρ δεν μπορεί να αποδεχτεί το πόσο σκληρά έχει αντιμετωπιστεί τις τελευταίες ημέρες από κάποια ελληνικά ΜΜΕ που τον κατηγορούν ότι θέλει να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του και ότι είναι πάρα πολύ άπληστος όσον αφορά στο οικονομικό θέμα», σημειώνεται αρχικά και στην συνέχεια αναφέρεται:

«Η επιθετική αιχμή του δόρατος της Εθνικής Αλγερίας είναι αλήθεια ότι στέλνει χρήματα στην οικογένειά του αλλά όσα γράφτηκαν γι' αυτόν, έκαναν κακό στην φήμη του. Ο Αλγερινός έχει πει ότι αισθάνεται τέλεια στον Ολυμπιακό και πως τίποτα δεν μπορεί να τον οδηγήσει στην απόφαση να φύγει.
Το γεγονός ότι ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί το συμβόλαιο του δεν σημαίνει ότι φέυγει όπως ερμήνευσαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζιμπούρ βρίσκεται σε συνομιλίες με τους διοικούντες του Ολυμπιακού για παράταση του συμβολαίου του κατά δύο έτη», τονίζουν χαρακτηριστικά οι συμπατριώτες του Αλγερινού άσου των Πειραιωτών.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός