Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Απάντηση από Αδαμίδη σε Μαρινάκη: «Ανούσια η επίθεση»



Με επίσημη τοποθέτησή του απάντησε στα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σταύρος Αδαμίδης, χαρακτηρίζοντας ανούσια την επίθεσή του.

Στη συνεδρίαση της Super League την Τρίτη (17/05) ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκης, καταφέρθηκε με δηλώσεις του εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη.
Ο πρόεδρος του Δικεφάλου από την πλευρά του, το πρωί της Τετάρτης (18/05) που βρέθηκε στο Εφετείο για τη δίκη Ψωμιάδη, όταν ρωτήθηκε σχετικά επεσήμανε πως θα απαντήσει επίσημα στον κ. Μαρινάκη.
Αυτό λοιπόν έπραξε, καθώς το μεσημέρι της ίδιας μέρας αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσή του με την οποία αναφέρει: «Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα την για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του Προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπό μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.
Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ' επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους.
Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές.
Πηγή: onsports.gr
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: