Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«Φεύγει ο Σισέ»

Μπορεί ο Ιταλός μάνατζερ Βιτσέντζο Μοράμπιτα να ασχολείται με τις μεταγραφικές κινήσεις της Λάτσιο, αλλά σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας αφιέρωσε πολλά από τα λεγόμενά του στον Τζιμπρίλ Σισέ. Αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου επιθετικού, στη συνέχεια τόνισε ότι το καλοκαίρι φεύγει από τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοράμπιτα

«Τον ξέρω πολύ καλά. Ήταν ένας πολύ άτυχος ποδοσφαιριστής, που θα μπορούσε να είχε κάνει μία καταπληκτική καριέρα. Είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς που θα ανάγκαζαν οποιονδήποτε άλλο αθλητή να σταματήσει. Έδειξε όμως μεγάλη θέληση και επέστρεψε. Έπαιξε στην Γαλλία, στην Αγγλία με την Λίβερπουλ.

Στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό έχει μέσο όρο σχεδόν ένα γκολ, ανά δύο παιχνίδια. Μπορώ να μιλήσω και για την πορεία του ως αθλητής, που αποθεραπεύτηκε και ως άνθρωπος, καθώς είναι σοβαρός και επαγγελματίας. Με τον Μάξι Λόπες δεν λύνει το πρόβλημα στην επίθεση. Έχει μέσο όρο 4,5 γκολ ανά σεζόν.

Νομίζω ότι ένας επιθετικός πρέπει να έχει μέσο όρο 1 γκολ ανά 2 αγώνες. Δεν νομίζω όμως να έχουν γίνει επαφές με την Λάτσιο. Πρέπει να ρωτήσετε τον μάνατζέρ του. Νομίζω πάντως πως αναχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ήδη προτάσεις από την Βιγιαρεάλ και την Αστον Βίλα».



επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: