Τη μεταγραφική «βόμβα» που θα θωρακίσει την άμυνα της ομάδας ψάχνει στο πρόσωπο του Όλοφ Μέλμπεργκ η Γαλατασαράι, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για φιλικές σχέσεις του Μαρινάκη με το νέο πρόεδρο της τουρκικής ομάδας.


Μετά την απόκτηση του Σουηδού Γιόαν Ελμάντερ η Γαλατασαράι ελπίζει σε ένα ακόμα μεταγραφικό «μπαμ» από την Σκανδιναβία όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, τονίζοντας ότι ο Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.
Για την απόκτηση του 34χρονου πλέον Όλοφ Μέλμπεργκ είναι πιθανό να κινηθεί η Γαλατασαράι σύμφωνα με όσα γράφονται στη γειτονική χώρα, την ώρα που οι Τούρκοι συνάδελφοι κάνουν λόγω για καλές σχέσεις της νυν διοίκησης της «Γαλατά» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάτι που μπορεί να δώσει ώθηση στην μετακίνηση.

Όπως μάλιστα αναφέρει η «sabah» η προσωπική φιλιά του Μαρινάκη με τον νέο πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Αϊσάλ, είναι μια παράμετρος που μπορεί να βοηθήσει άμεσα τις εξελίξει στο συγκεκριμένο θέμα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια δελεαστική οικονομικά πρόταση για τον διεθνή Σουηδό αμυντικό.
Πάντως, από τα ρεπορτάζ στην Πόλη φαίνεται ότι ο «Βίκινγκ» αποτελεί τον διακαή πόθο της ομάδας για την οχύρωση της αμυντικής γραμμής ώστε να επιστρέψουν τη νέα σεζόν στις επιτυχίες, ενώ και η πρόσφατη μετακίνηση του Ελμάντερ από την Μπόλτον θα μπορούσε να κάνει τον άσο του Ολυμπιακού να δει πιο «ζεστά» το θέμα.
 
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός