Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κάντε έρωτα! Όχι πόλεμο!



ΔΕΙΤΕ: Μία εικόνα χίλιες λέξεις

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι στιγμιότυπο από κάποια χολιγουντιανή ταινία, αλλά από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Βανκούβερ από οπαδούς της ομάδας χόκεϋ Canucks, μετά την ήττα που δέχθηκαν στο Κύπελλο Stanley από τους Boston Bruins.


Όσο απίθανη και αν φαίνεται δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ. Η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές και τι ακριβώς σκεφτόντουσαν εκείνη την ώρα.

Ο φωτογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ήταν 20 με 30 μέτρα μακριά και διέκρινε δύο ανθρώπους να είναι ξαπλωμένο στην άσφαλτο και αρχικά θεώρησε ότι πιθανότητα ένας από τους δύο να είχε χτυπηθεί.

Όταν γύρισε στην εφημερίδα και διάλεγε φωτογραφίες, τη μελέτησε καλύτερα και διαπίστωσε ότι το ζευγάρι μέσα σε όλο αυτό τον πανικό φιλιότανε.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Αυτόπτες μάρτυρες μετά τη δημοσιοποίησή της, ανέφεραν ότι το ζευγάρι μέσα στον όχλο έπεσε κάτω. Η κοπέλα είχε τρομοκρατηθεί και πιθανότατα να ήταν ελαφρά τραυματισμένη.

Ο σύντροφός της προσπαθώντας να την ηρεμήσει την πήρε στην αγκαλιά του και σε κάποια στιγμή τη φίλησε. Ο φωτογράφος έτυχε να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και απαθανάτισε το γεγονός.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: