Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Παπανδρέου: «Δίνω το σπίτι στο Καστρί»

Σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει σε βάρος του, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, άφησε να διαρρεύσει η φράση του στο χτεσινό (8/6)… μαραθώνιο Πολιτικό Συμβούλιο, «τι άλλο να κάνω;  Ως εδώ! Αν θέλετε να δώσω το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω (!) το σπίτι στο Καστρί, το δίνω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, υπήρξε ένταση όταν το λόγο είχε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση.

Τότε ο πρωθυπουργός οργίστηκε και απάντησε:

«Ως εδώ Γιώργο! Τέρμα τα περί κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ! Δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω», τόνισε νευριασμένος ο πρωθυπουργός.

Όχι κύριε πρωθυπουργέ. Δεν θέλουμε το μοναδικό (;) σας περιουσιακό στοιχείο. Να σας αφήσουμε και κάτι για τα γεράματα…

Αυτό που ζητάει ο ελληνικός λαός όμως είναι να του δώσετε πίσω όλα όσα του πήραν οι κυβερνήσεις σας και οι διάφοροι υπουργοί σας. Αυτό όμως που θέλει περισσότερο απ’ όλα να του δώσετε πίσω αυτός ο λαός, είναι η αξιοπρέπεια του…

Όσο για τα… σπίτια στο Καστρί και για τις υποτιθέμενες θυσίες που κάνετε –και αφήνετε να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ, προκειμένου να βρεθούν κάποιοι να πουν: "Είδες ο Γιώργος; Μέχρι και το σπίτι στο Καστρί δίνει" - αφήνουν τον ελληνικό λαό αδιάφορο. Τέρμα πια η κοροϊδία…

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: