Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τους παίρνει και τους τρεις o Θρύλος!


Κορυφώνεται το μεταγραφικό ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν! «Καυτές» εξελίξεις αναμένονται από αύριο κιόλας, με τον Θρύλο να στρέφει το ενδιαφέρον του στις… πιο μπροστά θέσεις της ενδεκάδας!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Θρύλος πάει για «τρεις χαφάρες που θα… σκοτώνουν» και όλα δείχνουν ότι η διοίκηση δεν κάνει πίσω για καμία από τις περιπτώσεις που προκρίνονται! Κινείται παράλληλα και για τους τρεις παίκτες που ενδιαφέρουν! Τον Γέστε, τον Φέισα και τον Σάντσες!
Στον Θρύλο κρίνουν πως ενόψει μίας δύσκολης σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη (και δη στους ομίλους του Champions League, χρειάζεται η μέγιστη δυνατή ενίσχυση στον «νευραλγικό» χώρο του κέντρου και έτσι προχωράει «φουλ» για να κλείσει και τις τρεις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν!
Ανοικτό, ωστόσο, παραμένει το ενδεχόμενο, αν προκύψει κάτι καλύτερο στον… δρόμο, να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και να στραφεί ο Ολυμπιακός στο… νέο και καλύτερο! Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί την Κυριακή, μπορείτε να διαβάσετε με λεπτομέρειες τι γίνεται με τις υποθέσεις του Γέστε, του Φέισα και του Σάντσες!
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: