Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Καστίγιο, ο Μήτρογλου και ο... Μιραλάς!

Μπορεί ο ταλαντούχος επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, να μην έχει ξαναδώσει αφορμή για να σχολιαστεί άσχημα από τον κόσμο της ομάδας αλλά και από τα ΜΜΕ, ωστόσο, μερικές φορές και η μία φορά είναι αρκετή.


Ο λόγος για την κακομουτσουνιά του στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ, την στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον αντικαταστήσει βάζοντας στην θέση του τον Αμπντούν. Ο Μιραλάς έδειξε φανερά πως δεν του άρεσε καθόλου η απόφαση του προπονητή του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια του γηπέδου, δείχνοντας πως ήταν αρκετά εκνευρισμένος.

Προσωπικά, είμαι ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του Βέλγου επιθετικού όμως κάτι τέτοια, δεν χωράνε σε καμία ομάδα η οποία θέλει να θεωρείται σοβαρή υγιείς ομάδα και να αγωνίζεται στο Champions League. Όλο το καλοκαίρι, ακούγαμε και διαβάζαμε από τους ρεπόρτερ της ομάδας, για το κλίμα που επικρατεί στους Πειραιώτες, για τις σχέσεις των παικτών και του προπονητή και ένα κάρο λαλακίες. Να λοιπόν που καμιά φορά, για να μην πω συνήθως, οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι ή δεν βλέπουν καλά, ή δεν θέλουν να βλέπουν καλά.

Κανένας παίκτης, όποιος και αν είναι αυτός, δεν έχει δικαίωμα να χαλά το κλίμα της ομάδας του και να δημιουργεί τέτοιες ιστορίες, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι βρισκόντουσαν στην αρένα του Εmirates και πάλευαν για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι ένα από τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιακού όμως σίγουρα έχει αποκτήσει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Πέρυσι μας έβγαλε την ψυχή για να μείνει στο Λιμάνι, φέτος την είδε... Καστίγιο.

Καλό θα ήταν όμως να συνέλθει και να δει που βρίσκονται αυτή τη στιγμή παίκτες όπως ο Καστίγιο, ο Μήτρογλου και άλλοι, και να καταλάβει, πως σε αυτή την ομάδα, δυστυχώς για αυτόν, δεν χωράνε τέτοιες συμπεριφορές.

Αυτά στην Σεντ Ετιέν, όχι εδώ Κέβιν...

Και κυρίως, όχι στον Βαλβέρδε!

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός



Δεν υπάρχουν σχόλια: