Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Στέλνουμε μήνυμα στην ΔΕΗ-Αντιδρούμε!

Μπορεί όλα τα τελευταία μέτρα του Γιωργάκη και των υπολοίπων να είναι πραγματικά ακραία και άδικα για τον Έλληνα πολίτη, ωστόσο, το "χαράτσι" της ΔΕΗ ξεπερνά κάθε προηγούμενο και φτάνει κυριολεκτικά τα πράγματα στα άκρα.


Για αυτό, η Αστυλογία αρνείται να δεχτεί το χαράτσι της ΔΕΗ και της κάθε ΔΕΗ και προτείνει έντονη και ουσιαστική αντίδραση σε αυτό που πλέον ονομάζουμε Πόλεμο μέσω της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Προτείνουμε λοιπόν, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα προτείνουμε τις επόμενες μέρες, όλοι μας να δώσουμε ένα γερό μήνυμα σε αυτούς που μας κυβερνάνε, κατεβάζοντας τον γενικό διακόπτη του σπιτιού μας για τέσσερις ώρες. Επειδή σίγουρα πολλοί θα υποστηρίξετε πως τα προϊόντα που υπάρχουν στα ψυγεία μας θα χαλάσουν, προτείνουμε την εξής ενέργεια ώστε να αποφύγουμε αυτή την διαδικασία και να μην στερηθούμε τίποτα από τα πράγματα που έχουμε στο ψυγείο μας.

Η πρότασή μας, λοιπόν, είναι να προετοιμάσουμε αρκετές σακούλες πάγου, τις οποίες θα τοποθετήσουμε μέσα στο ψυγείο μας περίπου μισή ώρα μετά το κλείσιμο του διακόπτη, έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τα πράγματά μας για το τετράωρο που δε θα λειτουργεί τίποτα.

Αναλογιστείτε πόσο επιτυχημένη θα είναι η πρότασή μας, αν όλοι μας καταφέρουμε και κάνουμε πράξη το σχέδιο απάντησης και αντίδρασης προς την ΔΕΗ, αφού χιλιάδες νοικοκυριά δε θα χρεωθούν απολύτως τίποτα για περίπου 4 ώρες, κάτι που για την εταιρία δημόσιου ρεύματος θα είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Σκεφτείτε καλά πόσο ισχυρή είναι η παραπάνω πρόταση και διαδώστε την ιδέα μας σε κάθε γνωστό σας, φίλο ή συγγενή. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μία λύση. Μόνο έτσι μπορούμε να σταματήσουμε όλους αυτούς που με το έτσι θέλω μας τα παίρνουν και δεν λέμε και κουβέντα.

Παρακαλώ αφήστε τα σχόλιά σας κάτω από το κείμενο και πείτε μας την άποψή σας για το θέμα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: