Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τουλάχιστον... γλιτώσαμε από δαύτους!

Μπορεί η εντολή να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Λουκάς Παπαδήμος να μην σημαίνει και την αυτόματη επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα ωστόσο σίγουρα έχει ένα μεγάλο θετικό η όλη υπόθεση.

Φυσικά και αναφέρομαι, στο ότι επιτέλους, οι δύο μεγάλες και καταστροφικές όπως ξέρουμε πολιτικές οικογένειες της χώρας, μένουν στην πάντα, αφού τόσο ο Γιωργάκης  όσο και ο Κωστάκης έμειναν στην απ'έξω αναφορικά με το θέμα Κυβέρνηση.


Καλώς ή κακώς, τουλάχιστον, οι εγκληματίες της χώρας με στάμπα μένουν μακριά από το τιμόνι της χώρας μας και στη θέση τους μπαίνει ένας άνθρωπος με όραμα και φιλοδοξίες, χωρίς ονόματα και οικογενειακά συμφέροντα. Για μένα, η Ελλάδα μπαίνει σε νέο δρόμο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και καλά θα κάνουμε όλοι μας, να αφήσουμε τους ξένους να λένε και να κάνουν ότι θέλουν και να κοιτάξουμε λίγο την πάρτη μας.

Η οικονομία και η σταδιοδρομία της χώρας εξαρτάται και από εμάς, για να μην πω κυρίως από εμάς, τους απλούς πολίτες. Η ασθενής κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου βρίσκεται πλέον μακριά και τώρα όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την νέα, η οποία σίγουρα δεν πρόκειται να μας στο χειρότερα αλλά στο καλύτερα, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει χειρότερα.

Ας μην χάνουμε χρόνο στην κλάψα και στα δεν έχω δουλειά, λεφτά κ.τ.λ, ας προχωρήσουμε και ας προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο, το οποίο είμαι βέβαιος πως μόνο αν το παλέψουμε και το κυνηγήσουμε θα έρθει.

Εξάλλου, είναι γνωστό το ρητό, μετά τις βροχές και τις καταιγίδες, πάντα βγαίνει ο Ήλιος...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: