Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τώρα είναι αργά Γιωργάκη!

Μετά από ενάμισι χρόνο στη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο Γιώργος Παπανδρέου παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως όλη η πρώην Κυβέρνηση της χώρας έκανε λάθος καθώς και ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε στο περιοδικό Spiegel, που θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα, δηλώνοντας πως παραδέχεται τα λάθη τα οποία έκανε και έφερε την χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.«Κάναμε λάθη, και εγώ ο ίδιος έκανα λάθη», είπε χαρακτηριστικά.



«Ζήσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας. Ως μέλος της ευρωζώνης ήταν εύκολο για την Ελλάδα να δανείζεται φτηνά. Και αυτά τα χρήματα τα επενδύσαμε λανθασμένα. Εκθρέψαμε έτσι ένα σύστημα, που δεν ήταν ανταγωνιστικό. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε και πολλά» δηλώνει. 


Η μόνη απορία που έχω πλέον στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου είναι το αν περίμενε να φύγει από την Κυβέρνηση για να βγει να πει όλα αυτά; Γιατί τόσο καιρό μας αραδιάζει μαλακίες; Γιατί δεν είχε τα καρύδια να βγει και να πει: «Παδιά, έκανα λάθη, φεύγω μόνος μου». Γιατί Γιωργάκη; Tώρα που είσαι έξω από το χορό είναι αλλιώς ε; 


Mάλιστα...


Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός



Δεν υπάρχουν σχόλια: