Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ανέλαβε με... φόρα ο Άδωνις!

Πολλά περιμέναμε πλέον από αυτή τη χώρα ωστόσο με τίποτα κανένας Έλληνας δε φανταζόταν πως θα έβλεπε Υπουργό Ναυτιλίας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Και όμως λοιπόν, η κωμωδία αποφάσεων σε αυτή την αβοήθητη χώρα δεν έχει τελειωμό, με τον γνωστό καραγκιόζη της ελληνικής τηλεόρασης καθώς και συγγραφέα να αναλαμβάνει καθήκοντα Υπουργού, μετά την αλλαγή κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο.
Ο νέος Υπουργός λοιπόν ξεκίνησε με... φόρα τα καθήκοντά του, δείχνοντας με το Καλημέρα πως δεν πρόκειται να βλάψει και άλλο αυτήν την χώρα παίρνοντας λανθασμένες αποφάσεις.

Έτσι λοιπόν, εδώ και μέρες έχει δηλώσει στους συναδέλφους του (χαχα) κ. Χρήστο Παπουτσή και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πως δε δέχεται την μετακόμιση του υπουργείου στην Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά, πολύ απλά για να μην βάλει την χώρα σε έξτρα έξοδα μετακόμισης. 


Αυτός λοιπόν ο ταλαντούχος και σοβαρότατος άνθρωπος, κ. Υφυπουργός πλέον, πάτησε πόδι στους συναρμόδιούς του και δεν αφήνει να πράξουν άλλο κακό στην Ελλαδίτσα που καταρρέει μέρα με τη μέρα. Άσχετα αν οι δύο προαναφερόμενοι τον έχουν κανονικά γραμμένο και είναι έτοιμοι να πράξουν αυτή τους την απόφαση, εκείνος αντιστέκεται.


Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ήδη με αυτή του την κίνηση, αρχίζει να γράφει την δική του χρυσή ιστορία στο χώρο της πολιτικής και της κυβέρνησης λέγοντας ένα δυνατό όχι σε αυτούς που μας σπρώχνουν στην καταστροφή. Μπράβο λοιπόν Άδωνι, συνέχισε το ιερό έργο σου και εμείς θα σε τιμάμε εις τους αιώνες των αιώνων, αμίν!


Με εκτίμηση στο πρόσωπο του νέου Υφυπουργού, 


Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: