Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αχ αυτή η καρέκλα...!

Αν νομίζετε φίλοι και φίλες, πως οι πολιτικοί μας έχουν καταλάβει την δύσκολη θέση που έχουν φέρει την χώρα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε, κάνετε μεγάλο λάθος.

Τα λαμόγια που μας κυβερνάνε καθώς και αυτά που έχουν σταθεί απέναντι από αυτούς, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η καρέκλα του πρωθυπουργού και όλα τα παρελκόμενά της. Χρήματα, αυτοκίνητα και βέβαια την μούρη τους παντού σε όλη την χώρα και την Ευρώπη. Βέβαια, αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι πως σήμερα είναι δυστυχία να είσαι πρωθυπουργός της χώρας αυτή την περίοδο, σε μια εποχή που γράφεται με μαύρα μεγάλα γράμματα, τόσο το όνομά τους όσο και οι πράξεις τους.

Για τον Γιωργάκη, δεν μιλάμε καθόλου, ο άνθρωπος δεν το έχει απλά. Δεν μπορεί, δεν ξέρει, δεν το έχει, τι να κάνουμε; Μην ξεχνάνε την δήλωση που είχε κάνει κάποτε ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, λέγοντας,  πως αν ποτέ κυβερνήσει την Ελλάδα ο γιος μου θα καταστραφεί. Ο άλλος; Tι προσπαθεί να καταφέρει μου λέτε;Πιστεύει ότι θα μπορέσει να αλλάξει κάτι σε αυτό το μπουρδέλο που δημιουργήσανε τα δύο μεγάλα κόμματα επί σειρά ετών κυβέρνησης και καταστροφών; Ούτε τώρα, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε δεν μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να αφήσουν έξω όλα τα προσωπικά τους και πάνω από όλα, τα συμφέροντά τους; Δεν μπορούν μαζί να πάρουν κάποιες αποφάσεις και να οδηγήσουν την χώρα μας μακριά από την λακούβα που έχουν πέσει και δεν μπορεί να βγει; Όχι ρε πούστη, δεν πάει άλλο. Αμάν πια με τις καρέκλες και τα συμφέροντά σας! Κοιτάξτε που μας φτάσατε ρε....!!!

Ας δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την τραγωδία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ...Την ίδια ώρα που γελάει όλη η Ευρώπη με τα καμώματά σας η Ελλάδα μας βυθίζεται όλο και πιο βαθιά...Σεβαστείτε το Έθνος μας και την ιστορία μας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: