Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αντέχουν οι συγκεντρωμένοι παρά τις απειλές

Υπό κατάληψη συνεχίζει να βρίσκεται το κτίριο της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων παρά τις απειλές για επέμβαση των ΜΑΤ και εκκένωση του χώρου.

Οι συγκεντρωμένοι, μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχουν διακόψει τη λειτουργία του συστήματος πληροφορικής της ΔΕΗ ώστε να μην μπορέσει να κόψει κανείς το ρεύμα σε συμπολίτες μας που αρνούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων.

Σημειώνεται ότι υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος τόνισε πως εαν δεν αποχωρήσουν οι συγκεντρωμένοι από το κτίριο, τότε θα διατάξει την εκκένωση του χτησιμοποιώντας προφανώς τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο.

Οι συγκεντρωμένοι δεν κάνουν πίσω και δεν αδειάζουν το κτίριο, ενώ στο χώρο βρίσκονται και αρκετοί πολίτες οι οποίοι δηλώνουν την συμπαράσταση τους.

Στο χώρο της κατάληψης βρέθηκαν αντιπροσωπείες του ΠΑΜΕ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισκέφτηκε το χώρο δύο φορές, ενώ αργά το βράδυ στο σημείο έσπευσαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας όπως επίσης και ο άνθρωπος -σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης, Μανώλης Γλέζος, όπως επίσης και ο διαγραμμένος από το ΠΑΣΟΚ, Π. Κουρουμπλής.

Η αλληλεγγύη είναι το σημαντικότερο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και τόσο η Αριστερά όσο και αρκετοί συμπολίτες μας που πλήτονται από τη βάρβαρη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, δείχνουν ότι κανείς δεν είναι μόνος του στις πολιτικές των χαρατσιών και της λεηλασίας των φτωχών κοινωνικών στρωμάτων.

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: