Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Που είναι οι αγανακτισμένοι;οεο;




Έχουν περάσει αρκετές βδομάδες,όπου οι Έλληνες αγανακτισμένοι έχουν πάψει να κάνουν κατάληψη στο σύνταγμα.Γιατί άραγε;Μήπως αυτό το κίνημα δεν ήταν τόσο αυθόρμητο;Μήπως ήταν υποκινούμενο;΄Πόλλοί σκέφτονται σενάρια συνομοσιολογίας,αλλά αυτό δεν είναι ο στόχος μου.

     Εντύπωση μου κάνει, που ενώ ο αυθόρμητος αυτός κόσμος κατέβαινε με το σύνθημα" έξω η τρόικα, έξω το μνημόνιο και τα λαμόγια της πολιτικής",τώρα που τα μέτρα  ψηφίστηκαν,τώρα που έχουμε ένα πρωθυπουργό φυτεμένο από Αμερική και ευρωπαϊκή ένωση,τώρα που θα  έπρεπε να πλημμυρίζουν τους δρόμους της Αθήνας για την οικονομική και δημοσιονομική κατοχή από τις ξένες δυνάμεις αυτό το κίνημα τώρα σιωπά;τυχαίο;δε νομίζω...
       Μήπως αυτοί,που κατέβαιναν είχαν ως στόχο  να ρίξουν μόνο  τη κυβέρνηση Παπανδρέου και να έρθουν στην εξουσία τα κόμματα που υποστηρίζουν;
             Φυσικά ο κόσμος που διαδήλωνε στους δρόμους, δεν ήταν υποκινούμενος από κανέναν,αλλά εγώ αναρωτιέμαι για τους διοργανωτές αυτού του κινήματος.Αυτό το γεγονός δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα,αλλά και σε όλες τις χώρες που βρίσκονται σε μια πολιτική κυρίως αστάθεια.
      Τελικά μήπως ο πολίτης πρέπει να αρχίζει να σκέφτεται και λίγο ύποπτα για αυτά τα δήθεν αυθόρμητα κινήματα που έχουν ως στόχο την καθοδήγηση σε σκοτεινά μονοπάτια?
            Εάν και εφόσον το κίνημα των αγανακτισμένων είναι αθώο και μη καθοδηγούμενο θα πρέπει να πλημμυρίσει  τους δρόμους με αγανακτισμένους πολίτες  όπου θα απαιτούν  την απομάκρυνση αυτής της "δοσίλογης "κυβέρνησης.

    Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης
         
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: